GLI Beweegkuur

 

GLI BEWEEGKUUR

Heeft u overgewicht en/of obesitas, in combinatie met een inactieve leefstijl? Wilt u daar heel graag iets aan doen, maar weet u niet zo goed hoe dit aan moet pakken? Dan is de GLI Beweegkuur iets voor u!

Dit intensieve 2- jaar durende traject is gericht op gedragsverandering om een gezonde leefstijl te bereiken. Het programma wordt verzorgd door een leefstijlcoach, een fysiotherapeut en een diëtist en bestaat zowel uit groepsbijeenkomsten als individuele afspraken. Onderwerpen die ter sprake komen zijn; gezonde voeding, verantwoord bewegen, inspanning en ontspanning, slaapgewoontes, gedragsverandering.

Om voor de GLI Beweegkuur in aanmerking te komen heeft u een BMI tussen de 25-30 (overgewicht) in combinatie met een verhoogd risico op diabetes en hart- en vaatziekten of u heeft een BMI van 30 of meer.
In samenspraak met uw huisarts kan er een verwijzing worden opgemaakt voor het GLI-traject. Vervolgens zal er een eerste gesprek worden gepland met de leefstijlcoach. Aan het eind van dit gesprek beslist u samen of dit traject bij u past en of u de komende 2 jaar aan de slag gaat met het GLI-traject.

De GLI Beweegkuur wordt door de zorgverzekeraar uit de basisverzekering vergoed, hierbij gelden geen extra kosten uit het eigen risico.

Binnen Fysiotherapie Delft wordt de GLI Beweegkuur uitgevoerd door:

Hannah van der Wey fysiotherapeut
Lindey de Jong diëtist
Evelien Mooyman leefstijlcoach

 

Voor informatie kunt u terecht bij Fysiotherapie Delft:
Evelien Mooyman: Tel: 015-2137866/ mail: evelien@fysiotherapiedelft.nl